воскресенье, 15 августа 2010 г.

"Используй то, что под рукою, и не ищи себе другое..."

"Используй то, что под рукою, и не ищи себе другое..."

Прекрасними новинами (реєстрація на сайті безкоштовна) нас радує знамя міровой буржуазії Файненшл Таймс! Вічно живі ідеї чучхе підказали нам, що робити, коли треба буде віддавати МВФ борги.

Щойно український уряд пообіцяв підвищити ціни на газ для населення вшестеро і заставити жінок працювати на 5 років довше раді получєнія бабок от МВФ, як народний депутат Василь Хара, автор проекту Трудового кодексу і невтомний ловелас , проявив недюжинну смекалку. "Не все, что прописано в меморандуме будет выполнено: мы были вынуждены пойти на хитрости, чтобы получить займ, а потом уже объяснять Фонду, почему это их требование будет выполнено не так, а это – вообще не будет. Например, повышения пенсионного возраста не будет, потому что этого не было в программе Виктора Януковича", - успокоїв сограждан хітроумний стратег.

Но даже якщо візантійська інтрига удасться, получені дєньгі все одно прийдеться оддавать. Между прочим, Україна серед боржників МВФ уже щас на другому місці після Румунії. Так вот, у цьому екстреному случаї нам допоможе передовий опит КНДР. Мудре руководство цієї страни намедні предложило Чехії виплатити частину державного боргу корнем женьшеня!

Чехословаччина ще за часів Жидокомуни (страшні часи, які вітчизняні патріоти і сьогодні згадують із страхом та огидою - Л.С.) постачала корейцям грузовікі, трамваї і продукцію важкого машинобудування. Благодарні корейці, катаючись на чехословацьких трамваях, не забули, шо остались должни десять мільйонів баксів. І вот настал час расплати: в щот 5% долга Страна Утренней Свежесті предложила чехам 20 тонн полєзного растєнія. Між іншим, північнокорейський женьшень дуже котірується в східноазіатських країнах, отлічаясь особой заборістостью.

Я думаю, це прекрасна ідея. Наш уряд, наприклад, уже станом на сьогодні висить МВФ 12,66 мільярдів доларів. В щот етой сумми ми цілком можем відправити Домініку Стросс-Кану баржу цілющого вкраїнського укропа.

Можна, кстаті, сформіровать железнодорожний состав, гружоний вишиванками (буковинськими, з бісером!). Або, опять же, розплатитися глечиками і прочими "унікальними старожитностями" - їх можна реквізірувать у депутатів і чиновників вищих рангів, які їх були змушені з ентузіазмом пріобретать на всяких ярмарках під час президентства Віктора Андрійовича Ющенка. Все одно тепер валяються на чердаках дач в Кончі-Заспі - а так службу отєчєству сослужать!

http://livasprava.info/content/view/2274/1/

Комментариев нет:

Отправить комментарий